Wie zijn wij

Een schat aan ervaring in luxe hang en sluitwerk en de uitdaging om klanten goed te adviseren en te informeren, heeft ons doen besluiten de “Deurkrukwinkel” te openen. Ons assortiment behelst een zorgvuldige keuze uit de best verkrijgbare producten in de beste materialen, van zeer authentieke stijlmodellen tot hoogwaardig design van wereldberoemde topdesigners. Professionele adviseurs staan u graag ter zijde om uw persoonlijke smaak te laten harmoniëren met beschikbare en toepasbare producten in de stijl van uw woning en/of interieur.

Wij gaan verder, waar anderen ophouden!


Enkele belangrijke argumenten om klant te worden van de Deurkrukwinkel:

  • Een breed en diep gespecialiseerd assortiment in deur, raam en meubelbeslag, alsmede sanitair accessoires en garderobes, wat zeer onderscheidend is in de markt.
  • Woning bezitters met bouw of verbouwplannen kunnen zich goed oriënteren en een keuze maken uit een uitgebreide selectie van hoogwaardig bouwbeslag.
  • Ontwerpers en architecten kunnen zich onbekommerd richten op alle creatieve en puur technische aspecten de het te ontwerpen gebouw, waarbij zij volledig gebruik kunnen maken van onze specialistische kennis en ervaring op het gebied van luxe hang en sluitwerk en bouwbeslag in de meest algemene zin.
  • De Deurkrukwinkel biedt haar partners de mogelijkheid om meer omzet en winst te generen, waarbij een fysieke surplus de uitstraling van het te bouwen object een evidente meerwaarde voor de gebruiker zal opleveren.
  • Deze meerwaarde beiden wij door o.a. de hoogste kwaliteit te waarborgen in toepassing van de beste materialen, hoge product kwaliteit, continue product ontwikkeling, montage en partner ondersteuning.
  • De producten voldoen aan alle Europese (EN) en Nederlandse (NEN) bouwnormen,  de Nederlandse specificaties en de vereiste certificatie volgens SKG en KOMO.
  • Het  volledige leveringsprogramma wordt geproduceerd bij gerenommeerde fabrikanten. Hiervoor dienen wij soms een levertijd aan te houden, waarover wij u altijd vooraf zullen informeren zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
  • De producenten waar de Deurkrukwinkel mee samenwerkt zijn allen zeer traditioneel en ambachtelijk, waarbij echte handwerk lieden desgewenst naar uw design of dat van uw architect, klantspecifieke artikelen voor u kunnen produceren.
  • De Deurkrukwinkel importeert alle producten volledig in eigen beheer en is daardoor niet afhankelijk van (dure) voorraadhoudende tussenschakels.
  • U koopt rechtstreeks bij topfabrikanten over de gehele wereld, waaronder: Argentinië, Brazilië, USA, Australië, Nieuw Zeeland, Italië, Portugal, Duitsland, Groot-Brittannië, Spanje en Denemarken. 


Wij willen u alvast bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en er ons alles aan gelegen u als zeer gewaardeerde klant tevreden te stellen.

Het Team van de Deurkrukwinkel